• Verzendkosten €2,95 - Gratis vanaf €35,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Webshop keurmerk
  • Fysieke winkel in Harderwijk
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Zwilling Zwilling Professional S zalmmes 31cm

Zwilling Professional S zalmmes 31cm

€107,00 Incl. btw

Zwilling Professional S zalmmes van 31cm is het perfecte mes om vis of zelfs vlees in flinterdunne plakjes te kunnen snijden.

Artikelnummer: 31122-311-0
EAN-code: 4009839217340

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Niet op voorraad. Levertijd circa 1-3 weken.

Beschrijving

Dit zalmmes is perfect voor de hobby of professionele kok die verschillende vissoorten in flinterdunne plakjes wilt snijden. Je snijdt bijvoorbeeld met gemak een mooie viscarpaccio met dit mes. Dankzij het smalle en flexibele lemmet gaat dit bijzonder makkelijk. Het zalmmes is ook erg geschikt om zachte stukken vlees in dunne plakjes te snijden. De gesmede krop zorgt ervoor dat het mes goed in balans is, maar ook dat je beter grip hebt in combinatie met het ergonomische handvat. Het handvat zit vastgeklonken met drie klinknagels De keukenmessen uit de Zwilling professional S serie hebben een robuust ontwerp. De messen zijn gemaakt van Duitse topkwaliteit materialen. Het geheim van deze serie zit hem in het lemmet. Het lemmet is gemaakt van de bijzondere staalsoort die Zwilling heeft. Dit bevat de beste chroom en koolstof verhouding. Elk lemmet wordt zorgvuldig gemaakt uit één stuk staal. De messen blijven langer scherp en behouden hun kwaliteit door de ijsgeharde afwerking. De krop sluit naadloos aan op het lemmet en handvat.

Productspecificaties

Garantie Levenslang op materiaal- en fabricagefouten
Gesmeed
Handvat materiaal Kunststof
Lengte lemmet 310mm
Staalsoort Friodur
Vaatwasserbestendig
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »